Kaartleg en Reading

Ik vindt het heerlijk om met de engelenkaarten te werken. De boodschappen zijn zo puur en in volle liefde met jou, ze raken mij iedere keer weer. De engelenkaarten geven een stukje inzicht en bieden jou hulp aan. Elke keer weer spatten de liefdesboodschappen van de kaarten af. De engelen zijn er voor jou en geven op dat moment wat jij nodig hebt.

Wil je inzicht in een bepaalde situatie en kom je er zelf niet uit? Of wil je een algemene legging puur uit nieuwsgierigheid? Hoe sta jij op dit moment in je leven? Een legging van Joyzy ontvangen?

Stukje bevestiging om verder te kunnen. Kleine inzichten, wonderen en liefdesboodschappen ontvangen. Persoonlijk e-boekje via de mail om later nog eens terug te lezen.


Reading Opties

Inhoud kaartlegging: kaarten, inzichten, reading en uitleg van de kaarten worden verstuurd in een persoonlijk e-boekje die jij in jouw mailbox mag ontvangen. Klik voor meer informatie op de afbeeldingen.

Heb jij ook magische inzichten nodig?


Anderen die een reading/kaartlegging hebben ontvangen van Joyzy

Lieve Joyce, Ik liep even vast met de vraag "Hoe verder?" En daar kwam jij op mijn pad. Een mooie kaartlegging gekregen. Eerst de engelenkaart gedaan. Wat zo goed voelde dat ik erg benieuwd werd naar een uitgebreide legging. Heel mooi! Een duidelijke bevestiging van dat wat ik nodig had. Mooi helder beschreven. Dank je wel Joyce! Liefs Saskia - Selflove & Miracles
Joyce is goed, punt uit. Wanneer zij contact met je maakt en zo ook echt verbinding, dan komen er snel beelden en tegelijk antwoorden op jouw vragen. Ze is oprecht en werkt vanuit puur vertrouwen. Zachtaardig, liefdevol en zuiver. Haar kaarten hebben al op veel momenten zeer fijne bevestigingen en inzichten gegeven. Zo helpt zij ons op haar bijzondere wijze weer met onze eigen kwartjes die mogen vallen 
❤️ Nathalie & Jeroen - Kwartjes
Dank je Joyce voor een buitengewone legging. De bevestiging dat ik op de goede koers zit. Wat ik nodig heb en ook het vertrouwen steuntje in de rug voor de toekomst. Wat een prachtige hand hebt je om kaarten te trekken en zo'n wijsheid. Prachtige energie om je heen en nogmaals dank voor de mooie inzichten. Lucienne Ritzen - Ritzn
Het is heel bijzonder om te mogen ervaren hoe Joyce mijn levensvragen ondersteunt met haar kaarten. Ik ervaar het als steuntjes in de rug om vertrouwen te blijven houden in mijn pad. Dank je wel lieve Joyce! Jouw fijne energie zorgt ervoor dat ik mij veilig voel bij jou. Karen
Vanmiddag een reading mogen ontvangen, helemaal op mij afgestemd, geweldige kaarten, heeft mij enorm geholpen om verder te gaan! Wat een mooie energie, ik kan weer verder, veel dank lieve Joyzy, dikke kus van mij -xx- Ingrid
Bedankt voor het kaartleggen. Was heel bijzonder. Stella
Bedankt Joyzy voor je kaartlegging. Ik kan ze wel blijven lezen.? Ik weet dat ik op de goede weg zit maar iedere bevestiging is zó fijn. Dankjewel Joyzy super bedankt. Marjo
Dankjewel voor de PRACHTIGE reading die ik heb mogen ontvangen .... mooi groeiproces ook voor mij, zo DANKBAAR x Anne-Marie
Mooie kaartlegging/reading gehad. Dit helpt je weer op weg en geeft de goede bevestiging van wat je nu al doet. Top! Bernadette
Bedankt Joyce voor de persoonlijke kaartlegging. Het klopt precies. Je zegt dingen die mijn coördinator tegen mij heeft gezegd. Waar ik nog niet heb over nagedacht. Weer iets geleerd. Het is zeker de moeite waard om je op te geven hiervoor. Succes Joyce. Fokje
Een prachtig mens in de letterlijke vertaling van prachtig goede uitleg van de kaarten en altijd bereid om je helpen bij de spirituele ontdekkingsreis. Martijn
Joyzy heeft mij inmiddels meerdere malen kennis laten maken met haar magische engelenkaarten. Haar enthousiasme wordt alleen overtroffen door haar mooie en warme energie die ervoor zorgt dat je heerlijk kunt ontspannen terwijl je met een BIG smile naar haar verhalen luistert. XO Marcel
We gaan al een tijdje terug en ik heb op afstand en soms van dichtbij je ontwikkeling mogen volgen. Je zuivere lijntje naar boven en je liefde voor de kaarten, zorgen elke keer weer voor een lach in mijn hart. Anderen mensen begeleiden is een calling en jij hebt die. Ik ben trots op wie jij bent en ook nog hoe je je steeds meer en meer blijft verdiepen en ontwikkelingen. Ik wens iedereen jouw kaartlegging toe. Met al mijn liefde Mabel van den Dungen - www.mabelvandendungen.nl