Reading opties van Joyzy

Engelenkaarten inclusief persoonlijk ebookje

Ik vindt het heerlijk om met de engelenkaarten te werken. De boodschappen zijn zo puur en in volle liefde met jou, ze raken mij iedere keer weer. De engelenkaarten geven een stukje inzicht en bieden jou hulp aan. Elke keer weer spatten de liefdesboodschappen van de kaarten af. De engelen zijn er voor jou en geven op dat moment wat jij nodig hebt.

Wil je inzicht in een bepaalde situatie en kom je er zelf niet uit? Of wil je een algemene legging puur uit nieuwsgierigheid? Hoe sta jij op dit moment in je leven? Een legging van Joyzy ontvangen?

Stukje bevestiging om verder te kunnen. Kleine inzichten, wonderen en liefdesboodschappen ontvangen. Persoonlijk e-boekje via de mail om later nog eens terug te lezen.

Reading Opties

Inhoud kaartlegging: kaarten, inzichten, reading en uitleg van de kaarten worden verstuurd in een persoonlijk e-boekje die jij in jouw mailbox mag ontvangen. Klik voor meer informatie op de afbeeldingen.

Uitproberen?

3 kaartjes inclusief persoonlijke reading en e-boekje

Kleine Legging

minimaal 5 kaartjes inclusief persoonlijke reading en e-boekje

Uitgebreide Kaartlegging

minimaal 12 kaartjes inclusief persoonlijke reading en e-boekje

NIEUW Kaartlegging 2019!

Een jaarlegging bestaat uit een uitgebreide legging met elke maand een kaart. Inclusief reading, beschrijving van de kaarten als eboekje. Beschikbaar tot eind februari.

Jaarlegging 2019

Wat staat jou te wachten in 2019? Waar mag jij in het nieuwe jaar aan werken? Voor elke maand krijg je een kaartje. NU IN PRIJS VERLAAGD!

Kaartlegabonnementen

Elke maand een persoonlijke kaartlegging in jouw mailbox

Half Jaarabonnement

6 x Kaartlegging/Reading

Jaarabonnement

12 x Kaartlegging/Reading

Joyzy Kaartleg Uurtje

Elke maand een andere legging of deck. Dit kaartleguurtje is goedkoper dan een normaal consult.

Persoonlijke kaartlegging

5 kaartjes inclusief uitleg van de kaartjes, reading verstuurd in een e-boekje

Anderen die een reading/kaartlegging hebben ontvangen van Joyzy

Lieve Joyce, Ik liep even vast met de vraag "Hoe verder?" En daar kwam jij op mijn pad. Een mooie kaartlegging gekregen. Eerst de engelenkaart gedaan. Wat zo goed voelde dat ik erg benieuwd werd naar een uitgebreide legging. Heel mooi! Een duidelijke bevestiging van dat wat ik nodig had. Mooi helder beschreven. Dank je wel Joyce! Liefs Saskia - Selflove & Miracles

Joyce is goed, punt uit. Wanneer zij contact met je maakt en zo ook echt verbinding, dan komen er snel beelden en tegelijk antwoorden op jouw vragen. Ze is oprecht en werkt vanuit puur vertrouwen. Zachtaardig, liefdevol en zuiver. Haar kaarten hebben al op veel momenten zeer fijne bevestigingen en inzichten gegeven. Zo helpt zij ons op haar bijzondere wijze weer met onze eigen kwartjes die mogen vallen ❤️ Nathalie & Jeroen - Kwartjes

Contact met Joyzy

Druk op onderstaande button

Overige opties van Joyzy

Klik voor de diverse mogelijkheden

Joyzy Kaartleg Groep
Joyzy Kaartleg Uurtje
Joyzy Kaartleg Uurtje