Kaartleg & Reading

Diverse Reading opties bij Joyzy

Ik vind het heerlijk om met de kaarten te werken. De engelenkaarten zijn mijn favoriet! De boodschappen zijn zo puur en in liefde met jou. Het raakt je iedere keer weer. De kaarten geven een stukje inzicht en bieden jou hulp aan. Elke keer weer spatten de liefdesboodschappen van de kaarten af. De kaarten geven op dat moment wat jij nodig hebt.

Wil je inzicht in een bepaalde situatie en kom je er zelf niet uit? Of wil je een algemene legging puur uit nieuwsgierigheid? Hoe sta jij op dit moment in je leven? Een legging van Joyzy ontvangen?

Stukje bevestiging om verder te kunnen. Kleine inzichten, wonderen en liefdesboodschappen ontvangen. Persoonlijk e-boekje via de mail om later nog eens terug te lezen of juist makkelijk en snel via de chat. Laat je verrassen met een persoonlijk filmpje van de maand.

Reading Opties

Diverse mogelijkheden om een reading/kaartlegging te ontvangen: Kaartje via de post of Chat via FB Messenger of WhatsApp. Via de mail ontvang je de kaarten, inzichten en reading in een persoonlijk e-boekje.

Kaartje

Inzicht via de post

NIEUW! Kleine Jaarlegging 2020

Persoonlijke mini reading met 6 kaartjes als e-boekje via de mail beschikbaar t/m 31.01.2020

NIEUW! Jaarlegging 2020

Uitgebreide reading met elke maand een kaart verstuurd als e-boekje via de mail t.w.v. €77 beschikbaar t/m 31.01.2020

NIEUW! Maandreading Filmpje

Persoonlijke filmpje met jouw kaartlegging voor de betreffende maand. Bekijk een voorbeeld op onderstaande button

Kaartlegging

Snel consult via Chat/WhatsApp

Kort Kaartlegconsult

Persoonlijke reading en e-boekje via de mail

Uitgebreid Kaartlegconsult

Persoonlijke reading en e-boekje met inzicht op jouw vragen via de mail

Joyzy Kaartleg Chat

Wil jij inzichten en ondersteuning een week lang ontvangen? Elke dag een kaartje en persoonlijk contact? Via deze nieuwe whatsappservice ontvang je een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Kaartleg Chat

Een week lang elke dag inzichten en ondersteuning via de chat t.w.v. €77

Joyzy Kaartleg Uurtje

Elke maand een andere legging of deck. Dit kaartleguurtje is goedkoper dan een normaal consult. Er is plek voor 3 personen. Wees er snel bij om je plekje te reserveren. Klik op onderstaande button om de kaartlegging aan te vragen.

Anderen die een reading/kaartlegging hebben ontvangen van Joyzy

Lieve Joyce, Ik liep even vast met de vraag "Hoe verder?" En daar kwam jij op mijn pad. Een mooie kaartlegging gekregen. Eerst de engelenkaart gedaan. Wat zo goed voelde dat ik erg benieuwd werd naar een uitgebreide legging. Heel mooi! Een duidelijke bevestiging van dat wat ik nodig had. Mooi helder beschreven. Dank je wel Joyce! Liefs Saskia - Selflove & Miracles

Joyce is goed, punt uit. Wanneer zij contact met je maakt en zo ook echt verbinding, dan komen er snel beelden en tegelijk antwoorden op jouw vragen. Ze is oprecht en werkt vanuit puur vertrouwen. Zachtaardig, liefdevol en zuiver. Haar kaarten hebben al op veel momenten zeer fijne bevestigingen en inzichten gegeven. Zo helpt zij ons op haar bijzondere wijze weer met onze eigen kwartjes die mogen vallen ❤️ Nathalie & Jeroen - Kwartjes

Contact met Joyzy

Druk op onderstaande button

Overige opties van Joyzy

Klik voor de diverse mogelijkheden

Joyzy Kaartleg Groep

Vraag een gratis kaartje of meditatie aan in de groep. Veel spirituele zaken wordt gedeeld in de groep.

Joyzy Kaartleg Uurtje
Joyzy Kaartleg Uurtje