Kaartleg & Reading

Engelenkaarten inclusief persoonlijk e-boekje

Ik vind het heerlijk om met de engelenkaarten te werken. De boodschappen zijn zo puur en in volle liefde met jou, ze raken mij iedere keer weer. De engelenkaarten geven een stukje inzicht en bieden jou hulp aan. Elke keer weer spatten de liefdesboodschappen van de kaarten af. De engelen zijn er voor jou en geven op dat moment wat jij nodig hebt.

Wil je inzicht in een bepaalde situatie en kom je er zelf niet uit? Of wil je een algemene legging puur uit nieuwsgierigheid? Hoe sta jij op dit moment in je leven? Een legging van Joyzy ontvangen?

Stukje bevestiging om verder te kunnen. Kleine inzichten, wonderen en liefdesboodschappen ontvangen. Persoonlijk e-boekje via de mail om later nog eens terug te lezen.

Reading Opties

Inhoud kaartlegging: kaarten, inzichten, reading worden verstuurd in een persoonlijk e-boekje die jij in jouw mailbox mag ontvangen. Zit je met vragen of wil je inzichten over het algemeen. Klik op de buttons voor meer informatie.

Kaartlegging

Snel consult via Chat/WhatsApp

Kort Kaartlegconsult

Persoonlijke reading en e-boekje via de mail

Uitgebreid Kaartlegconsult

Persoonlijke reading en e-boekje met inzicht op jouw vragen via de mail

Kaartleg Pakketten

Wil je voor lange duur ondersteuning van mij ontvangen. Dat is mogelijk via deze pakketen. Je mag zelf bepalen wanneer jij de consulten wil ontvangen. Elk consult bestaat uit een persoonlijke reading en/of inzichten op jouw vragen die je in een e-boekje ontvangt via de mail.

Special

3 consulten t.w.v. €99

Deluxe

6 consulten t.w.v. €198

Vip

12 conculten t.w.v. €396

Joyzy Kaartleg Chat

Wil jij inzichten en ondersteuning een week lang ontvangen? Elke dag een kaartje en persoonlijk contact? Via deze nieuwe whatsappservice ontvang je een kaartje met jouw persoonlijke boodschap. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie.

Kaartleg Chat

Een week lang elke dag inzichten en ondersteuning via de chat t.w.v. €77

Joyzy Kaartleg Uurtje

Elke maand een andere legging of deck. Dit kaartleguurtje is goedkoper dan een normaal consult. Er is plek voor 3 personen. Wees er snel bij om je plekje te reserveren. Klik op onderstaande button om de kaartlegging aan te vragen.

Anderen die een reading/kaartlegging hebben ontvangen van Joyzy

Lieve Joyce, Ik liep even vast met de vraag "Hoe verder?" En daar kwam jij op mijn pad. Een mooie kaartlegging gekregen. Eerst de engelenkaart gedaan. Wat zo goed voelde dat ik erg benieuwd werd naar een uitgebreide legging. Heel mooi! Een duidelijke bevestiging van dat wat ik nodig had. Mooi helder beschreven. Dank je wel Joyce! Liefs Saskia - Selflove & Miracles

Joyce is goed, punt uit. Wanneer zij contact met je maakt en zo ook echt verbinding, dan komen er snel beelden en tegelijk antwoorden op jouw vragen. Ze is oprecht en werkt vanuit puur vertrouwen. Zachtaardig, liefdevol en zuiver. Haar kaarten hebben al op veel momenten zeer fijne bevestigingen en inzichten gegeven. Zo helpt zij ons op haar bijzondere wijze weer met onze eigen kwartjes die mogen vallen ❤️ Nathalie & Jeroen - Kwartjes

Contact met Joyzy

Druk op onderstaande button

Overige opties van Joyzy

Klik voor de diverse mogelijkheden

Joyzy Kaartleg Groep

Vraag een gratis kaartje of meditatie aan in de groep. Veel spirituele zaken wordt gedeeld in de groep.

Joyzy Kaartleg Uurtje
Joyzy Kaartleg Uurtje