Kaartleg & Reading

Kaartendecks zijn alles voor mij. Kaartjes zijn mijn leven. Een dag niet gelegd is een dag niet geleefd. Het geeft mij inzichten een houvast, steuntjes in de rug om verder te kunnen en een helder beeld om mijn pad verder uit te stippelen. Ieder deck heeft zijn eigen kaartjes, hun eigen verhaal. Ieder plaatje is weer uniek en heeft zijn eigen gevoel. Ik ben gek op de kleuren en de fantasie die er vanaf komt. Zo vorm ik het naar mijn eigen gevoel van waarheid om jou weer verder te helpen. Veel mensen heb ik de afgelopen jaren geholpen met de kaarten en ik ga daar ook zeker mee verder. Je vraagt je vast af: ,,Maar Joyzy heb je nu dan niet eens genoeg decks in je collectie?” Het antwoord lijkt mij duidelijk. ,,Nee nooit!” Altijd is er wel weer wat moois om te ontdekken. Dat houdt nooit op.

Welke inzichten mag jij ontvangen? Met zorg en aandacht maak ik een persoonlijk filmpje met jouw kaartjes voor de betreffende week/maand/jaar. Inzichten, plaatjes, tekst en uitleg, muziek en beelden kan je verwachten.

Post ontvangen blijft altijd leuk. Zeker als je er een persoonlijke boodschap bij krijgt! Een snel consult via mijn kaartjes op de chat is ook mogelijk.

Inzichtkaart

Plaats een bericht in de FB Groep om kostenloos een kaartje aan te vragen.

Inzichten als eboekje

Jouw persoonlijke kaartlegging van de betreffende week/maand/jaar zijn kostenloos tot max 4 kaartjes.

Inzicht via post

Persoonlijke boodschap via de post ontvangen. Je betaald alleen voor de postzegel.

Kaartleg Filmpje

Inzichten voor de betreffende week/maand/jaar zijn kostenloos.

Contact met Joyzy

Druk op onderstaande button