Ben jij jezelf?

girl-97433_1920

Stel nou eens jezelf de vraag, ben ik gelukkig? Ben ik mezelf? Wanneer ben je nou eigenlijk jezelf? Vraag ik me af…

Iedereen verwacht wel iets van je of hoor je je zo voor te doen omdat een ander jou zo het liefst ziet.

Zo zou het niet moeten werken. Nee jij ben jij! Jij hebt je eigen gevoel en eigen manier van leven. Hoe wil jij leven?

Door in je eigen gevoel te stappen en dus niet met je hoofd dus het ego. Maar vanuit je hart en ziel. Wat voel jij dan? Juist. IK! JEZELF!

Het is soms lastig in deze snelle wereld waar alles maar moet. Ik probeer ook zo veel mogelijk bij mezelf te zijn. Dat lukt niet altijd. Maar als ik weer rustig ga mediteren en gewoon even rustig de tijd voor mezelf neem, dan gaat het weer vanzelf. Dan sta ik weer in mijn gevoel, in mijn lichaam in mijn gedachte, in alle rust, in mijn ziel en zaligheid. Met een groots gelukszalig hart.