Joyzy Deck – Joyzy in Wonderland

''Cards of Miracles''

Ja daar is hij dan een lang gekoesterde droom die werkelijkheid wordt … mijn eigen kaartendeck! Altijd heb ik al in de wonderen en magie geleefd als kleine ukkepuk… en nog steeds, want dat is de sleutel! Leef en geniet zoals jezelf wil en laat je niets en door niemand van de wijs brengen. Ik werd ook vaak gepest en geplaagd van: ‘nee dat moet je niet doen, dat is toch gek wat je doet?’ ‘’Nee hoor ik ben gewoon mezelf: Ik ben Joyzy!’’ Een meid die op zoek is gegaan naar wonderen en die er nu ook in gelooft en naar leeft. Zo is dan mijn eigen deck ontstaan door te durven en te dromen wat ik het liefste deed en dat is bezig zijn met: magie, wonderen, plaatjes, kaartjes, intuïtief schrijven en creëren, ontwerpen en spelen. Door te doen wat ik het liefste doe en te stralen wie ik ben, door mijzelf te laten zien, sta ik in liefde in het licht. Door middel van dit kaartendeck breng ik je een stukje dichterbij de magie en wonderen. Mijn plaatjes nemen je mee naar een wereld op zich. Een fantasiewereld waarin alles mogelijk is. Deze wondertjes kunnen je inzichten geven en even stil laten staan bij jezelf wat het met jou doet. Hoe voelt dat om zelf weer kind te zijn en te leven in deze wonderen? Voelt dit fijn of maakt het wat los in jezelf? Ontdek wat de plaatjes met jou doen en wie weet sta je zelf ook op een punt om jouw droom waar te laten maken. Ik zou zeggen, vooral lekker doen! Leef je droom! Heel veel plezier met dit deck. Ik heb er zeker van genoten toen ik hem voor mezelf maakte. Ik hoop dat jij er ook van kunt genieten.

Wil jij ook de wonderen en inzichten ontvangen?

Maak het kaartendeck zelf door de kaartjes uit te printen. Zoek de betekenis op in het e-book of op het Wonderplatform.

Maak een printscreen om jouw kaartje te trekken

Inhoud Joyzy Deck - Joyzy in Wonderland

* Printbare Kaartendeck * E-book * Toegang tot het Wonderplatform

Heel veel plezier met het kaartendeck!