Online Joyzy in Wonderland

Joyzy in Wonderland

Online Joyzy in Wonderland

Wat vindt ik het toch heerlijk om te creëren en te spelen met de wondertjes! Ik heb wat moois voor jullie bedacht en ik strooi het rond als sterrenstof. Wil jij ook optimaal van je leven genieten en net even anders naar de dingen te durven kijken? Wil jij een reis naar Wonderland maken om jouw eigen wonderen te ontdekken? Waar je zielsveel van jezelf mag houden, waar je je thuis kan voelen, kan spelen met je innerlijke kind en waar wondertjes ontstaan?

Magie
Wondertjes
Spelen

Doe dan mee! Ik neem je 7 dagen mee naar mijn Online Joyzy in Wonderland!

Inhoud 7 daagse online Joyzy in Wonderland

Onbeperkt toegang tot Wonderland

Werkboek Online Joyzy in Wonderland

E-book Joyzy in Wonderland

Boordevol plaatjes & quotes

Toegang tot de facebookpagina Joyzy in Wonderland

Persoonlijke ondersteuning via chat of mail

Tips om je te baden in wonderen

7 dagen neem ik je mee op reis naar jezelf

Proeven aan diverse meditaties

Spelen met jouw innerlijke kind

In je kracht staan met zelfvertrouwen

De liefde voor jezelf ervaren en te leven in wonderen

Dankbaar zijn

Dag 1

Jij bent liefde! Jij bent Jij! Alles is al goed aan jou. Niets hoeft er aan veranderd te worden. Accepteer en omarm jezelf. Ik breng je weer terug naar zelfliefde.

Dag 2

Wist je dat je met alles en iedereen verbonden bent en dus ook met de bron. Deze is altijd tot je beschikking. Je hoeft alleen maar te voelen en stil te zijn. Adem mee met de energie van moedernatuur. Go With The Flow. Ik neem je mee in meditatie tot je volledig ontspanning bent.

Dag 3

Als jij in liefde bent met jezelf ben je zo krachtig. Dan straal je en straal je jouw eigen licht uit. Het is zo heerlijk om in deze energie te zijn. Niemand kan jou iets doen want je bent 1 met jezelf en je trekt dan ook niets van iemand iets aan. Heerlijk jezelf zijn in je eigen flow.

Dag 4

Jouw innerlijke kind vraagt ook om aandacht. Wat wil hij of zo zij nou het liefst? Heerlijk spelen en ravotten. Het kleine meisje of jongetje zit in jezelf. Dat is dat kleine stemmetje van binnen wat het liefste wil. Op elk moment van de dag wanneer je de keuze hebt om te kiezen. Luister naar dat gevoel. Wees lief voor je innerlijke wezen en voor jezelf.

Dag 5

Als een vlinder beweeg ik mij voort. Ik ben zachtaardig en lief. Ik help zo nu ik dan kan en leg mijn vleugels op jouw schouders. Zo vederlicht beweeg ik mij voort in het leven. Sla je vleugels uit! Zo zacht ben jij een prachtig uniek wezen.

Dag 6

Het leven zin vol magie. Het is wat je er zelf van maakt. Wil jij vol magie zijn dan trek je dat ook aan. In de kleinste dingen zitten ze. Van veertjes die uit de lucht dwarrelen. Van hartjes op de grond van welk materiaal ook. Van kleine kadotjes die je ontvangt. Jij zit ook vol magie en dat kan je oproepen. Je hoeft alleen maar de deurtjes open te zetten en te ontdekken. Ik heb dat gedaan met reiki en de engelenkaarten. Ze geven kleine subtiele boodschapjes door. Bij het kaarten schudden vallen de kaarten er zelf uit en geven de boodschapjes door. Het zijn inzichten van de bron voor jou. Ze helpen je wanneer maar kan om je op weg te helpen met jou reis in jouw leven. Welke pad jij mag en kunt bewandelen. Maar je maakt altijd zelf de keuze. Magie zit ook in de mens zelf door de houding die ze aannemen en of hoe ze zich opstellen. Want wat is het niet mooi om begroet te worden door een voorbijganger of dat iemand je voorlaat bij de kassa. Het lieve gebaar van geven en dat jij dat mag ontvangen. Voor het kleine dankbaar zijn dat is het grootste geluk. Hoe meer dankbaarder je bent hoe wondervoller de wereld voor je is. Want dat zijn de wonderen! De kadotjes die jij ontvangt in welke vorm dan ook!

Dag 7

Nu je daar zo staat in volle glorie met al je pracht en praal, mag je gaan genieten zo veel je wilt. Jij bent de wereld, jij bent jij! En jij mag zijn wie je wilt en ook uitstralen. Sla je armen uit en ontvang. Geniet van het leven en stel je dankbaar op. Jij mag stralen, want hij bent uniek! Jij bent bijzonder zoals je daar geniet. Jij mag stralen zo veel je wilt. Want jij bent jij mijn lieve kind.

Anderen over deze reis

"Ik reis mee, voor het slapen gaan zet ik jouw muziekjes op van love ...vibration en aartsengel Gabriel, het maakt me vrolijk en krachtiger. Ik doe hem lekker in m'n eigen tempo, fijn dat dat kan. Erg mooi vormgegeven en met veel liefde samengesteld door jou, dank je wel.''

"Ik ben dichterbij mezelf gekomen, je staat ook echt stil bij jezelf en ik kan er de tijd voor nemen. Je merkt aan de opdrachten dat het met liefde is gemaakt en dat maakt het ook zo bijzonder om er aan mee te mogen doen.''

7 dagen neem ik je mee naar mijn wonderland! Waar jij mag gaan genieten, naar jezelf mag gaan kijken, leven in wonderen en te spelen met jouw innerlijke kind om hierdoor straks een stuk gelukkiger door het leven te gaan, door de inzichten die jij op doet in mijn wonderland!Ik hoop dat je met mij mee gaat om deze wonderlijke reis samen te maken! Wie wil dat nou niet? Ik hou van de wondertjes en ik wil graag dat jij ook meer in jouw eigen wondertjes gaat geloven, om zo meer uit het leven te halen. Dikke kus van mij.

Kom dan gaan we samen naar ...