Creativecardmaker

Oooeeeeh ja ik weet het zeker! Alle elementen vallen samen..  kaartjes .. creatief .. plaatjes .. intuïtief .. wonderen .. inspiratie .. inzichten.

Dat zijn allemaal de stukjes waar ik de laatste tijd mee werk. En zo ontstaat dus een lang gekoesterde droom! Mijn eigen kaartendeck ??☄.

Screenshot_20170429-023109

Ik creëer en ontwikkeling het vanzelf het gaat ook vanzelf merk ik. Zo werken wonderen voor mij, ze komen naar je toe terwijl je er mee bezig bent. Ik zie een mooi plaatje en hoppa daar moet ik iets mee. Het gevoel beschrijf ik en zo ontstaat er gelijk ook een boekje / E-boekje erbij voor de deck.

Ik schreef mijn eigen blogs al. Het gevoel wat ik had met een plaatje moest ik omschrijven en wat het met mij deed om zo mijn eigen wondertjes te creëeren in mijn eigen prachtige wereld. Zo gaat ook vast Joyzy in Wonderland komen!

Om straks uit jouw eigen deck nog meer inzichten te halen kan je de kaartjes opzoeken op de site. Type de naam in van de kaart en je komt op het wonderplatform waar je kaart beschreven staat.

Ik zou zeggen ik ga nog even verder met creëren, dan kunnen jullie straks lekker genieten. ☄???