Dag 4 in Wonderland

Op deze dag gaan we spelen met ons innerlijke kind. Luister eens naar je buikgevoel en naar je kindsgevoel.

Wat zou hij of zij nou het allerliefste nu willen? Waar je al langer naar verlangt maar jezelf de tijd er niet voor gunde? Of dat je het stom vond omdat anderen wel een mening erover zullen hebben.

Misschien heb je nog wel al je oude kinderseries op videoband staan en heb je deze al heel wat jaartjes niet gezien. Als je ze niet meer hebt maar je kunt ze nog wel herinneren, staan ze vast wel op YouTube. Ik heb laatst nog Dr. Snuggles en De Troetelberen gekeken. 😉 Ga maar eens zoeken! Heb je misschien zin om naar een pretpark of dierentuin te gaan? DOE HET!

Waar heeft jouw innerlijke kind zin in? Ga maar eens voelen.

Opdracht 4:

Plan voor jezelf een leuke middag in en ga eens lekker spelen!

Dat hoeft niet alleen vandaag te zijn maar kijk eens of je dit vaker kunt gaan doen. Het is zo belangrijk om te spelen, om je blij te voelen en zonder zorgen op avontuur te gaan. Niets is fijner om het handje te pakken van je innerlijke kind en samen op avontuur te gaan waar jullie hartjes beiden van verlangen.


Even behoefte aan een praatje? Klik op mij om in contact te komen!

Heb je een beetje inspiratie nodig op je reis? Kijk dan eens bij mijn plaatjesverzameling van Joyzy in Wonderland. Het zal je goed doen deze week: