Dag 6 in Wonderland

Ik zal je nu brengen naar de wonderen. Wist je dat het al heel klein kan zijn? Een glimlach van een onbekende. Een knuffel van je vriendin. Een lief en nieuwsgierig vogeltje die op jouw balkon komt zitten. Het gaat erom dat je ze ziet en je ogen gaat openen. Normaal gesproken nam je ze voor lief, en zag je ze geen eens staan, maar dit zijn de kleine wonderen van het leven en als je wilt kun je zelf grote wonderen naar je toe laten komen. ♣

 

 

Opdracht 6:

Ga eens op pad en maak een wandeling buiten. Je mag nu eens goed om je heen kijken zonder oordeel, vol in liefde met alles en iedereen. Alles ligt nu open. Waar wordt jij naar toe getrokken? Wat zie je allemaal? Zie je bepaalde terugkerende vormen, woorden of kleuren?

Het zijn kleine wondertjes die tot je nader komen. Het kunnen ook kleine boodschapjes zijn speciaal voor jou. Je hoeft alleen maar op te letten, om je heen te kijken en je intuïtie te volgen.

Het kunnen ook mensen zijn die jou ter hulp schieten of vriendelijk gedag zeggen.

Ik zou zeggen geniet van je wandelling en schijf bij terugkomst op hoe je dit avontuurtje hebt beleeft.

Je hebt nu dus echt een andere bril opgezet. De wereld nu anders bewonderd door een roze bril.

 

 

 


 

Even behoefte aan een praatje? Klik op mij om in contact te komen!

Heb je een beetje inspiratie nodig op je reis? Kijk dan eens bij mijn plaatjesverzameling van Joyzy in Wonderland. Het zal je goed doen deze week: