Healing dag 1

Welkom bij dag 1 van de Online Healing!

Op deze dag ga jij werken aan je basischakra door middel van een healingmeditatie. Wat kan je er zelf aan doen om deze chakra beter te schonen en diverse achtergrond inspiratie.

De 1e charka

☄ De 1e chakra is het lichaamsgebied van je kruis. De chakra wordt meestal in het rood afgebeeld. Deze energie staat voor gronding, je basis, passie en verlangen. Als je chakra verstopt raakt raak je uit balans en wordt je erg onzeker. Je kan ook soms een beetje wankel voelen dus niet met beide voeten op de grond. Je weet ook niet precies wat je wil en je kracht neemt af.

Rood staat ook voor levenskracht, moed en passie. Ook de kleur van gevaar.

Je kan er ook zelf wat aan doen hier wat enkele tips: Als je rode groente of vruchten eet dan bevorderd het deze chakra. Je kan iets rood aantrekken. Diverse chakra apps zijn er ook tot je beschikking in de playstore. Bijvoorbeeld Chakra Meditation. Deze app gaat alle chakras af op gebied van Mantra en Solfeggio. De Mantra voor de chakra is LAM. Door dit op te zeggen en te herhalen wordt je wortelcharkra extra gestimuleerd. Solfeggio is een trillingssoort op Hz. Ik vindt dit zelf erg aangenaam om naar diverse trillingssoorten te luisteren en erop te mediteren. Probeer het zelf ook eens uit! Download de app en kijk wat deze met jou doet. Onderaan heb ik ook een trillingsmeditatie 396 HZ Sacred Solfeggio Frequency voor je opgezocht. Beluister hem maar eens.

Wist je dat een Rode Jaspis deze chakra ondersteuning geeft? Het werk aardend en helpt de energie beter door je lichaam te stromen, en de blokkades te doorbreken. Het helpt je ook beter om in je kracht te gaan staan, en zelfvertrouwen te kweken. Je kan dan ook beter omgaan met kritiek van anderen.

Wil je nog meer muziek beluisteren? Klik dan op deze afbeelding. Deze chakra is afgestemd op de 396 HZ Sacred Solfeggio Frequency

Affirmatie: Ik ben geaard en ik laat moeiteloos alles los.

Contact met Joyzy ...