Healing dag 2

Welkom bij dag 2 van de Online Healing!

Op deze dag ga jij werken aan jouw 2e chakra door middel van een healingmeditatie. Je kan ook het steentje erbij pakken om de healing nog beter zijn werk te laten doen. Wat kan je er zelf aan doen om deze chakra beter te schonen en diverse achtergrond inspiratie.

De 2e charka

De 2e chakra is het lichaamsgebied van je heiligbeen of milt. De chakra wordt meestal in het oranje afgebeeld. Deze energie staat voor balans, je gevoel, passie en verlangen. Als je chakra verstopt raakt raak je uit balans en wordt je erg onzeker. Je kan ook soms een beetje wankel voelen dus niet met beide voeten op de grond. Je weet ook niet precies wat je wil en je kracht neemt af.

Oranje staat ook voor rust nemen en in harmonie zijn. Je richten op jezelf en je te kunnen beheersen.

Je kan er ook zelf wat aan doen hier wat enkele tips:

Probeer minder lui te zijn en te voelen wat je lichaam wil en datgene te geven wat hij of zij wilt. Probeer meer in beweging te komen en ga dagelijks en ommetje maken, al is het maar 20 minuten.

Oranje groente of fruit tot je nemen.

Als je een diffuser hebt kan je ook de smaak sinaasappel erin doen om de ruimte lekker te stomen met deze aroma.

De steen die je kunt gebruiken om aandacht te schenken voor deze chakra is de Honing Calciet. Pak je steentje erbij voor extra ondersteuning en start de healing. Ga rechtop zitten of lekker liggen wat jij het prettigst vindt. Adem een paar keer diep in en uit en ga over naar je normale ademhaling. Doe deze meditatie minimaal 15 a 20 minuten.

 

Wil je nog meer muziek beluisteren? Klik dan op deze afbeelding. Deze chakra is afgestemd op de 417 HZ Sacred Solfeggio Frequency.

Affirmatie: Ik uit mijn gevoelens en alles is in balans.

Contact met Joyzy ...