Healing dag 3

Welkom bij dag 3 van deze Online Healing!

Op deze dag ga jij werken aan jouw 3e chakra van jouw lichaam door middel van een healingmeditatie. Je kan ook het steentje erbij pakken om de healing nog beter zijn werk te laten doen. Wat kan je er zelf aan doen om deze chakra beter te schonen en diverse achtergrond inspiratie.

De 3e charka

De 3e chakra is het lichaamsgebied van je buik, boven je navel. (ook wel Zonnevlechtchakra genoemd) De chakra wordt meestal in het geel afgebeeld. Deze energie staat voor jezelf zijn, powerhouse en jouw gevoel. Als je chakra verstopt raakt raak je uit balans en wordt je erg onzeker. Je kan je soms erg emotioneel voelen dat je even in de war bent en het even niet meer weet. Het beste is dan om ook even geen besluiten te maken pas als je weer het zonnetje in je buik weer straalt en alles goed voelt.

Geel staat ook voor leiding nemen over jezelf. In je kracht staan en te stralen. Het staat voor leven en natuurlijk voor de zon. Schijnt jouw zonnetje in jouw buik? Ben jij in jouw kracht? Ook wel de oerkracht. In harmonie met jezelf.

Je kan er ook zelf wat aan doen hier wat enkele tips:

Eet regelmatig gele vruchten of fruit.

Draag gele kledingstukken.

Denk aan jezelf en doe wat voor jou goed voelt.

Leg je handen op je buik en adem eens diep in en uit en herhaal dit. Sluit je ogen en adem rustig door. Blijf zo een tijdje zitten en open je ogen als jij er klaar voor bent.

Citrien is een goeie steen voor deze chakra. Pak het steentje erbij voor extra ondersteuning en start de healing. Ga rechtop zitten of lekker liggen wat jij het prettigst vindt. Adem een paar keer diep in en uit en ga over naar je normale ademhaling. Doe deze meditatie minimaal 15 a 20 minuten.

Wil je nog meer muziek beluisteren? Klik dan op deze afbeelding. Deze chakra is afgestemd op de 528 HZ Sacred Solfeggio Frequency

Affirmatie: Ik sta in mijn kracht!

Contact met Joyzy ...