Healing dag 4

Welkom bij dag 4 van de Healing Challenge!

Op deze dag ga jij werken aan je hartchakra door middel van een healingmeditatie. Je kan ook het steentje erbij pakken om de healing nog beter zijn werk te laten doen. Wat kan je er zelf aan doen om deze chakra beter te schonen en diverse achtergrond inspiratie.

De 4e charka

De 4e chakra is het lichaamsgebied van je hart. De chakra wordt meestal in het groen afgebeeld. Deze energie staat voor liefde. Als jouw chakra verstopt raakt vindt je het lastig om liefde te ontvangen of heb je een muurtje om je heen gebouwd.

Groen staat ook voor natuur, frisheid, open, levendig. Het emotioneel verbonden zijn met jezelf. Het bewuster maken van jezelf en te genieten. Groen staat voor rollenbollen in het gras met jouw innerlijke kind.

Je kan er ook zelf wat aan doen hier wat enkele tips:

Eet groene groente en fruit.

Ga de natuur in om jezelf te verbinden.

Leg je handen op je hart om te voelen bij jezelf en de liefde te geven.

Rozenkwarts is een mooie steen om bij je te dragen. Pak je steentje erbij voor extra ondersteuning en start de healing. Ga rechtop zitten of lekker liggen wat jij het prettigst vindt. Adem een paar keer diep in en uit en ga over naar je normale ademhaling. Doe deze meditatie minimaal 15 a 20 minuten.

 

Wil je nog meer muziek beluisteren? Klik dan op deze afbeelding. Deze chakra is afgestemd op de 639 HZ Sacred Solfeggio Frequency

Affirmatie: ik hou van mezelf en sta open voor de liefde die ik mag ontvangen.

Contact met Joyzy ...