Healing dag 6

Welkom bij dag 6 van de Healing Challenge!

Op deze dag ga jij werken aan je 3e-oogchakra door middel van een healingmeditatie. Je kan ook het steentje erbij pakken om de healing nog beter zijn werk te laten doen. Wat kan je er zelf aan doen om deze chakra beter te schonen en diverse achtergrond inspiratie.

De 6e charka

☄ De 6e chakra is het lichaamsgebied boven je wenkbrauwen je pijnappelklier. De chakra wordt meestal in het donker blauw/paars afgebeeld. Deze energie staat voor contact met jouw innerlijke wereld tot meditatie, zelfinzicht en het alziend oog. Als je chakra verstopt raakt lat je geheugen je in de steek en kan je weinig onthouden. Je kan ook soms wat hoofdpijn ervaren een soort wollig gevoel. Je intuïtie is niet superscherp meer.

Je kan er ook zelf wat aan doen hier wat enkele tips: Paarse of donkerblauwe kleding dragen, mediteren van het pijnappelklier, masseren van jouw 3e oog.

Lapis Lazuli is de steen die je kunt gebruiken voor deze charkar. Pak je steentje erbij voor extra ondersteuning en start de healing. Ga rechtop zitten of lekker liggen wat jij het prettigst vindt. Adem een paar keer diep in en uit en ga over naar je normale ademhaling. Doe deze meditatie minimaal 15 a 20 minuten.

 

Wil je nog meer muziek beluisteren? Klik dan op deze afbeelding. Deze chakra is afgestemd op de 852 HZ Sacred Solfeggio Frequency

Affirmatie: Mijn intuïtie is haarscherp en ik volg mijn hogere zelf. Ik weet wat ik moet doen.

Contact met Joyzy ...