Healing dag 7

Welkom bij dag 7 van de Healing reis

Op deze dag ga jij werken aan je kruinchakra door middel van een healingmeditatie. Je kan ook het steentje erbij pakken om de healing nog beter zijn werk te laten doen. Wat kan je er zelf aan doen om deze chakra beter te schonen en diverse achtergrond inspiratie.

De 7e charka

☄ De 7e chakra is het lichaamsgebied van je kruin. De chakra wordt meestal in het violet afgebeeld. Deze energie staat in verbinding met de bron de energie waar alles vandaan komt. Als je chakra verstopt raakt ben je niet meer in verbinding met alles om jou heen en de verbinding met de bron is troebel. Spiritualiteit word minder en kunt niet alles relativeren.

Je kan er ook zelf wat aan doen hier wat enkele tips: Mediteren, witte kleding aan doen, een muts dragen als je even te veel voelt, douchen door de waterstralen op je kruin te late komen.

Bergkristal of Seleniet kan je voor deze chakra gebruiken. Pak je steentje erbij voor extra ondersteuning en start de healing. Ga rechtop zitten of lekker liggen wat jij het prettigst vindt. Adem een paar keer diep in en uit en ga over naar je normale ademhaling. Doe deze meditatie minimaal 15 a 20 minuten.

 

Wil je nog meer muziek beluisteren? Klik dan op deze afbeelding. Deze chakra is afgestemd op de 963 HZ Sacred Solfeggio Frequency

Affirmatie: Ik sta in verbinding met het universum en voedt mij met het licht van de bron. Ik laad mij op door de energie van boven.

Contact met Joyzy ...