Inpluggen op de bron

img_20161125_115523

Het is eigenlijk heel simpel hè. Ik zat net te denken.. Je kan soms nog wel eens vaak moe zijn. Maar wist je dat als je je verbind met de bron heb je altijd energie! Daar put je jouw energie uit en je kracht. Want daar komen we ook vandaan, onze thuisbasis. Daar kunnen we ons uit voeden. Je hoeft nooit zonder te zitten want het is oneindig een onuitputtende bron. En wist je dat je die energie weer kan omzetten naar liefde voor jezelf en dan naar anderen toe?!

Je hoeft alleen maar stil te zijn en er te zijn en de energie te ontvangen. Misschien voel je al iets kriebelen op je kruin. Door dat gebied stroomt de energie naar binnen. Ik heb door middel van reiki mijn gevoel daar gevonden. Je kan altijd een beetje extra vragen door te vragen aan de engelen.

Heerlijk is dat hè. Eens kijken als je jezelf weer heel erg moe voelt, en soms in negatieve gedachtes dat je dan daarop richt. Je hoeft dan eigenlijk nooit moe te zijn, want je kan je steeds opnieuw opladen aan de bron. Heerlijk is dat hè z’n universele stopcontact!