Intunen op jezelf

Even heerlijk wegzakken in je gedachten. Heerlijk even voelen bij jezelf hoe je er voor staat.

Ik had net een nieuwe verrassing gekregen van de Happinez waar ik sindskort lid van ben. Zoals jullie weten ben ik de laatste weken druk bezig met de Challenge in Wonderland! Er was even tijd voor ruimte om de verrassing te bekijken. Tot mijn verbazing toen ik intunde op mezelf en vroeg om inzichten voor mijn challenge, kwam ik op deze pagina terecht. Nou dat is wel heel toevalig! De challenge die over 2 weken van start gaat is ook een beetje afgeleid van Alice in Wonderland! ???

Als je dan nog niet in wonderen geloofd weet ik het ook niet meer haha. ?

Dit is er 1 van waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik wist wat ermee bedoeld werdt. Het is een teken! Lekker verder gaan met mijn creativiteit en wondertjes! ?☄???