Recensies

Het was heel mooi om de healing te ontvangen! Op het moment van de healing voelde ik de rust over me heen komen. Ik laat het lekker doorwerken! bedankt!

Tamara Born


Ik had problemen met mijn darmen. Veel krampen en de artsen konden er niet veel aan doen. Ik heb toen een behandeling ondergaan. Tijdens de sessie merkte ik dat mijn darmen al rustiger werden. Na drie dagen had ik geen krampen meer en voelde ik me beter dan daarvoor. Krijg ik weer problemen dan ga ik zeker nog een behandeling doen.

Kees Joor


Een healing op afstand mogen ontvangen van Joyzy is een bijzondere ervaring. Vanuit oprechtheid en met zoveel liefde gegeven.

Dank daarvoor mooi mens.

Monique


 Joyce bedankt voor je bijzondere warme, thuiskom, kaartlegging. Ik ben erg onder de indruk van wat er allemaal uit is gekomen, Ik kan hier verder mee. Zeker aan te bevelen om een keer mee te maken. Je zult versteld staan. Dus ik zeg, gewoon doen.

Liefs John


Lieve Joyce, Ik liep even vast met de vraag "Hoe verder?" En daar kwam jij op mijn pad. Een mooie kaartlegging gekregen. Eerst de engelenkaart gedaan. Wat zo goed voelde dat ik erg benieuwd werd naar een uitgebreide legging. Heel mooi! Een duidelijke bevestiging van dat wat ik nodig had. Mooi helder beschreven. Dank je wel Joyce!

Liefs Saskia - Selflove & Miracles


Joyce is een hele lieve, zachtaardige vrouw die je met alle liefde weer terug helpt naar jezelf. Door haar kaarten, healingen en haar masterclass in wonderen geeft ze je inzichten die je verder helpen. Maar ook een heel stuk rust zodat je weer even op adem kan komen. Ze doet er alles aan dat jij weer gelukkig bent en een stukje makkelijker door het leven gaat. Ik beveel haar dan ook van harte aan!

 Anne van Atten - AVA Skin & Body


Joyce is goed, punt uit. Wanneer zij contact met je maakt en zo ook echt verbinding, dan komen er snel beelden en tegelijk antwoorden op jouw vragen. Ze is oprecht en werkt vanuit puur vertrouwen. Zachtaardig, liefdevol en zuiver. Haar kaarten hebben al op veel momenten zeer fijne bevestigingen en inzichten gegeven. Zo helpt zij ons op haar bijzondere wijze weer met onze eigen kwartjes die mogen vallen .

Nathalie & Jeroen - Kwartjes


Joyce is een hele lieve en mooie vrouw. Haar healingen en zijn magisch, die beveel ik dan ook van harte aan. Ze weet de vinger op de juiste plekken te leggen, waardoor je net weer een stukje verder komt of heerlijk kan ontspannen. Helderheid en magie gegarandeerd!!

liefs, Pienke Elshof - Welzijnspraktijk Berghem


Joyce, heeft bij mij een aantal Heksen Colleges gevolgd, en al na een paar lessen, kwam haar helder voelen met de kaarten naar boven drijven. Ze is authentiek en autodidact met haar kaartleggingen en dat maakt het in mijn ogen zo zuiver. Ze doet het puur uit haar gevoel. Oprecht en dienend voor de ander. Hoe mooi is dat! Amen.

Mabel van den Dungen - Inner Health specialist en medium


Dank je Joyce voor een buitengewone legging. De bevestiging dat ik op de goede koers zit. Wat ik nodig heb en ook het vertrouwen steuntje in de rug voor de toekomst. Wat een prachtige hand hebt je om kaarten te trekken en zo'n wijsheid. Prachtige energie om je heen en nogmaals dank voor de mooie inzichten

Lucienne Ritzen - Ritzn


Het is heel bijzonder om te mogen ervaren hoe Joyce mijn levensvragen ondersteunt met haar kaarten. Ik ervaar het als steuntjes in de rug om vertrouwen te blijven houden in mijn pad. Dank je wel lieve Joyce! Jouw fijne energie zorgt ervoor dat ik mij veilig voel bij jou

Karen

Klik hier voor meer recensies