Spiritueel afvallen met Joyzy

Het is zo fijn om lekker in je velletje te voelen. Het is jouw lichaam en je hebt er maar 1 van, dus wees er zuinig op. Het is soms best lastig om daar goed voor te zorgen, want we zijn eerder geneigd om ons in het ego te bevinden dan in onze gevoelsmodus. Als we in het denken gaan zitten, dan zullen we eerder en vaker voedsel tot ons nemen. Als je echt gaat voelen in je buik en de rest van je lichaam dan merk je dat je de trek kunt laten varen en met gezonde voeding kunt aanvullen.

Natuurlijk het zal niet altijd even makkelijk gaan, maar door te mediteren ben je weer scherp en helder van geest, los van het ego en voelend in je lichaam.
Ik vindt het heerlijk om in stilte te zijn en te genieten van al het moois om je heen. Je bent dankbaarder en je zult gauw tevreden zijn met weinig tot niets.
Zo kan je dat ook toepassen op je lichaam. 3 maal daags of 6 x per dag, ik ben er zelf nog niet uit.
Op dit moment neem ik 6 x per dag kleine beetjes tot me en het bevalt mij tot nu toe prima.

Water speelt ook een grote rol in het leven. Wist je dat je lichaam voor ruim 70 procent uit water bestaat.
Alle afvalstoffen gaan uit je lichaam door het water. Dus voldoende drinken is aan te raden. Ruim 2 liter per dag. En daar zit geen koffie of thee in deze waardes. Nee puur water.

Je reinigt jezelf door water te drinken maar ook via healing is dit goed mogelijk. Door energie, liefde en licht herstel je jezelf het snelst met jouw afvalproces.

Op naar een nieuwe en gezonde lijfleefstijl!
#joyzy #spiritueelafvallen #newlifestyle #healing