Tot de kern komen

columnar-945653_1920

Een diepere laag is aangeboord. Alle inzichten komen samen en zelfs je pad van vroeger komt naar boven. Waarom je dat zo leuk vondt vroeger en waarom het toen niet lukte. En dan toch ga er nu weer mee aan de slag. Dat is niet voor niets. Waaaauw.

Je raakt in gesprek met mensen en plots brengen ze je in een andere wending en laten ze de kwartjes vallen.

Ik heb dat met Joyzy steeds kom ik tot de kern met wat ik wil en hoe en wat… Het begon eigenlijk allemaal met dat ik vroeger als kind striptekenaar wilde worden. Ging toen de stap maken naar het grafische lyseum, helaas kwam ik daar niet door. Het werken bij Disney of Pixar was het ultieme! Maar ja boks maar eens op tegen al die mensen die dat wel niet wilden. Nee toen wilde ik webpage designer worden en heb ik een cursus gedaan en zelf zo mijn eigen site weten te bouwen. Maar de essentie was altijd creëren. En hoe langer en dieper ik er over nadenk, hoe dieper ik tot de kern kom en dus bij mijzelf. Mijn levensdoel!

Het creëren van een fijne wereld waar je jezelf kunt zijn!