Uit een goed hart

[WPGP gif_id=”600″ width=”600″]

Heerlijk de wind door je haren.
Ik lijk zelfs te vliegen, zo snel lijk ik te gaan.
Veertjes die voorbij dwarrelen. Hartjes overal waar ik maar kijk.
Heerlijk het moment van nu en om er van te genieten.
Ik kom dan ook snel aan bij de kassa. Ik kom een vriendelijke vrouw tegen en ze laat me voor. Ze heeft namelijk vakantie en ze heeft geen haast. Ze verteld dat ze uit Bonaire komt en dus hier op vakantie is. Ze vindt het nog al koud hier. Ik wens haar welkom hier in Nederland. Ik zeg tegen haar: “Het wordt zelf morgen 25 graden en dat vindt ik zelfs al warm!” Al gutsend in het zweet en in de stress van het inpakken want ik heb zo een afspraak, zegt ze tegen mij: “Jij leeft met de klok, wij leven met de tijd mee.” Dat is zeker waar en erg mooi zeg ik tegen haar. Ze vraagt of ik de zegeltjes spaar… ik zeg Ja! Ze geeft me haar zegeltje en zegt: “Het is niet veel maar het komt uit een goed hart!” Ik bedank haar en wens haar nog een fijne vakantie. ❤