Prinsesje op de erwt tot stralende engel ☄

Voel jij je ook wel een gevangen in je eigen kasteeltje? Je hebt alles omhanden, je kan alles krijgen, maar je bent toch niet gelukkig?

Dat is mij overkomen. Van steeds maar weer een nieuw groot huis, alles moest ik hebben kwa nieuwe spulletjes of gadget’s. Alles kocht ik wat los en vast zat. Tot eten diep in de nacht huilend op de bank. Alles schrokte ik naar binnen. Leegtes moesten er opgevuld worden. In een groot leeg huis waar ik niets mee kon. Maar vooral leegtes in mijzelf. Ik hield niet van mezelf en zocht alles buiten mijzelf. Een relatie waar ik mij in gevangen voelde en gewoon mijn leven waar ik op dat moment bevond voelde ik mij niet thuis. Ik ben ook als kind letterlijk gevlucht en zocht de liefde in die relatie. Op den duur vult dat niet meer je behoefte en begon je weer verder te rennen. Ver van alles en iedereen vandaan. Eindelijk pakte ik mijn rust. Nou dat dacht ik.. en ja hoor promt kwam daar de ware! Mijn prins op het witte paard. Ik was er nog helemaal niet aan toe. Ik moest me toch eerst zelf gelukkig voelen? Ik ben met hem meegegaan naar zijn paleis en bestaan. Waar in hemelsnaam kwam jij vandaan? Ik zocht je al die tijd! Mijn nieuw leventje is daar ontstaan. Hier kon ik mij vrij en geliefd voelen en langzaam wennen aan mijzelf. Er kwamen diepe kuilen en ook het klimmen was best moeilijk. Maar ik heb de top gezien. Hij is daar. Ik heb er zelfs aangeproefd en dat oh zo geweldige uitzicht. Hier ben ik gelukkig in mijn nieuwe bestaan. Straaal straaal. ☄☄

Videospeler

WhatsApp chat