Welkom bij Joyzy in Wonderland! ☄

Welkom in Wonderland!

Wil je eerst wat van me drinken voordat we vliegen naar Wonderland?! Oké neem dan dit mooie flesje en drink het helemaal leeg. Ja heb je hem al op? Kom op! Daar gaan we!

Toegang tot Wonderland

☄ Klik op de dag om te beginnen.

 

Jij bent liefde! Jij bent Jij! Alles is al goed aan jou. Niets hoeft er aan veranderd te worden. Accepteer en omarm jezelf. Ik breng je weer terug naar zelfliefde.

Wist je dat je met alles en iedereen verbonden bent en dus ook met de bron. Deze is altijd tot je beschikking. Je hoeft alleen maar te voelen en stil te zijn. Adem mee met de energie van moedernatuur. Go With The Flow. Ik neem je mee in meditatie tot je volledig ontspanning bent.

Als jij in liefde bent met jezelf ben je zo krachtig. Dan straal je en straal je jouw eigen licht uit. Het is zo heerlijk om in deze energie te zijn. Niemand kan jou iets doen want je bent 1 met jezelf en je trekt dan ook niets van iemand iets aan. Heerlijk jezelf zijn in je eigen flow.

Jouw innerlijke kind vraagt ook om aandacht. Wat wil hij of zo zij nou het liefst? Heerlijk spelen en ravotten. Het kleine meisje of jongetje zit in jezelf. Dat is dat kleine stemmetje van binnen wat het liefste wil. Op elk moment van de dag wanneer je de keuze hebt om te kiezen. Luister naar dat gevoel. Wees lief voor je innerlijke wezen en voor jezelf.

Als een vlinder beweeg ik mij voort. Ik ben zachtaardig en lief. Ik help zo nu ik dan kan en leg mijn vleugels op jouw schouders. Zo vederlicht beweeg ik mij voort in het leven. Sla je vleugels uit! Zo zacht ben jij een prachtig uniek wezen.

Het leven zin vol magie. Het is wat je er zelf van maakt. Wil jij vol magie zijn dan trek je dat ook aan. In de kleinste dingen zitten ze. Van veertjes die uit de lucht dwarrelen. Van hartjes op de grond van welk materiaal ook. Van kleine kadotjes die je ontvangt. Jij zit ook vol magie en dat kan je oproepen. Je hoeft alleen maar de deurtjes open te zetten en te ontdekken. Ik heb dat gedaan met reiki en de engelenkaarten. Ze geven kleine subtiele boodschapjes door. Bij het kaarten schudden vallen de kaarten er zelf uit en geven de boodschapjes door. Het zijn inzichten van de bron voor jou. Ze helpen je wanneer maar kan om je op weg te helpen met jou reis in jouw leven. Welke pad jij mag en kunt bewandelen. Maar je maakt altijd zelf de keuze. Magie zit ook in de mens zelf door de houding die ze aannemen en of hoe ze zich opstellen. Want wat is het niet mooi om begroet te worden door een voorbijganger of dat iemand je voorlaat bij de kassa. Het lieve gebaar van geven en dat jij dat mag ontvangen. Voor het kleine dankbaar zijn dat is het grootste geluk. Hoe meer dankbaarder je bent hoe wondervoller de wereld voor je is. Want dat zijn de wonderen! De kadotjes die jij ontvangt in welke vorm dan ook!

Nu je daar zo staat in volle glorie met al je pracht en praal, mag je gaan genieten zo veel je wilt. Jij bent de wereld, jij bent jij! En jij mag zijn wie je wilt en ook uitstralen. Sla je armen uit en ontvang. Geniet van het leven en stel je dankbaar op. Jij mag stralen, want hij bent uniek! Jij bent bijzonder zoals je daar geniet. Jij mag stralen zo veel je wilt. Want jij bent jij mijn lieve kind.

Download het E-book

Veel plezier in Wonderland! Geniet ervan en heel veel succes! Dikke -x- Joyzy